Om oss

Varför Snillevilla?

Smarta hem och Internet of Things blir alltmer populära. Samtidigt tröskeln för att börja använda dem i vardagen förblir hög för den gemene person. Jag ville överbrygga glappet mellan de som kan allt och de som kan ingenting just nu, men är nyfikna och vill gärna komma igång.

Jag hoppas att Snillevilla kan fungera som en mötesplats för människor med väldigt olika nivåer av kunskap inom hemautomation och IoT, där man kan lära sig nya saker, dela med sig sin kunskap och insikter, diskutera utmaningar och nya lösningar inom smarta hem.

Vem driver Snillevilla?

Det är jag, Maija Vilkina, som driver bloggen. Jag hittar på idéer, genomför guides, skriver innehållet, fotograferar produkter och utvecklar portalen. Min samarbetspartner, m.nu, tillhandahåller produkter som används i processen och hjälper med idéer och information kring produkterna.

Stötta oss!

Om du gillar Snillevilla och vill stötta bloggen och se fler och bättre guides, kan du stötta oss på flera olika sätt:

 • Sponsra Snillevilla på Patreon.
 • Swisha en slant till 0700134829.
 • Använd länkarna i köplistor på bloggen för att göra köp på m.nu. Då får vi en liten ersättning för varje köp du gör. Det medför ingen extra kostnad för dig.
 • Donera smarta-hem prylar till bloggen. Kontakta mig via formuläret nedan eller skicka prylar direkt till:
  Snillevilla, c/o Maija Vilkina
  Utsädesgatan 128
  Linköping
  58336

Alla intäkter från bloggen går oavkortat till att göra Snillevilla så bra som möjligt: skriva fler och bättre guides, ta bättre bilder, utöka antal läsare och utveckla nya funktioner.

Innehåll i bloggen

Alla guides i bloggen har jag genomfört själv så länge inget annat anges.

Alla bilder i bloggen är tagna av mig, i processen. Jag använder inga reklambilder för produkterna, utan fotograferar produkter så som jag får dem. Självklart förekommer det en del retusch i bilderna för att ta bort damm / små repor, justera belysning och generellt sett göra dem estetiskt tilltalande, men jag döljer aldrig några väsentliga detaljer.

Vill du använda mina bilder för din egen verksamhet? Kontakta mig gärna via kontaktformuläret nedan.

Visa din smarta-hem lösning!

Har du hittat på en bra eller rolig smarta-hem lösning och skulle visa upp den i blogen? Hör av dig gärna på via kontaktformuläret nedan.

Tyck till!

Känns något i bloggen förvirrande eller oklart? Är något steg i en guide inte tydligt nog? Jag har öppnat upp brett för kommentarer i bloggen. Dela gärna med dig dina åsikter så kan jag justera befintliga guides och göra ett bättre jobb med de nya. Har du några allmänna kommentarer om bloggen, är du välkommen att kontakta mig via kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss