Kontakta en mäklare i Kumla

Ska du sälja hus i Kumla så kontakta en mäklare innan du tömmer bostaden. Ett hus med möbler är lättare att visa upp på bra sätt, särskilt efter lite styling.

Åkes mamma hade gått bort. Det var mycket praktiskt som behövde ordnas mitt i sorgen. Det mesta var redan avklarat och begravningen hade hållits. Nu var det dags att sälja det gamla föräldrahuset i Kumla. Han hade många minnen där och det kändes sorgligt att behöva göra sig av med huset, men det var nödvändigt.

Åke och hans syskon hade hjälpts åt med att rensa ut alla personliga tillhörigheter ur huset. Det som fanns kvar var möbler och annan inredning. Mycket av detta kunde faktiskt betraktas som vintage förstod Åke. Det var nämligen inte mycket som hade bytts ut sedan femtiotalet. Och just femtiotalsmöbler hade blivit populära igen.

Mäklaren föreslår styling

Innan han tog tag i att försöka sälja alla dessa möbler på Blocket så ville han dock tala med en mäklarfirma i Kumla. Han hade nämligen på känn att det kunde vara svårare att sälja ett tomt hus. Mäklaren var såklart glad åt ett nytt uppdrag. Huset låg i ett område som var attraktivt för barnfamiljer.

Mäklaren kom ut för att titta på huset. “Självklart ska vi styla huset utgående från femtiotalsstilen. Vi har en duktig stylist som kommer bli glad åt att få göra arbetet. Helt säkert kommer vi att få ut ett bättre försäljningspris för huset på det sättet än om ni tömmer det på möbler först.” Åke suckade lättat. Det var tur att han hade följt sin magkänsla och kontaktat mäklaren innan de tömde huset helt.